background
logotype
image1 image2 image3

Shownieuws

Vliegende Schijven

  shownieuws1

 


In dit overzicht staan alle laatste nieuwsberichten.
 • Lucas & Gea geven met nieuwe single ‘Neem de tijd voor het leven’ duidelijke boodschap mee
  Het is Lucas & Gea wederom gelukt om een lied met een boodschap op te nemen. Deze keer staat het leven in de schijnwerpers. Volgens Lucas heeft de wereld altijd maar haast en dendert maar door als een trein. ‘Ondanks dat de wereld groot en gedreven is, zit geluk in iets kleins. Daarom is het belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Ook de liefde is een belangrijk aspect in het leven en dat komt ook ter sprake in de tekst die door Niels Lingbeek is geschreven’, vertelt Lucas.
 • André van Duin brengt ultieme zomerhit opnieuw uit
  Vorige week ontstond er een spontaan idee en bijna onmogelijk plan van Koen Hansen in ‘De Middagshow met Koen’. Nadat ‘Als De Zon Schijnt’ door de 100% NL luisteraars werd verkozen tot meest ultieme Nederlandstalige zomerhit, trok Koen de stoute schoenen aan. Hij belde André van Duin om te vragen of hij na 34 jaar een nieuwe versie van het nummer zou willen maken. “Ik ben niet ontevreden over de versie zoals hij nu is, maar misschien is het geen gek idee om er een frisse wind achteraan te gooien. Why not”, aldus André.
 • Nieuwe single Ray Vennem getiteld 'Hoort mij aan pessimisten'
  Ray Vennem zingt al vanaf zijn 17e en dit doet hij ook al 30 jaar. In de loop der jaren heeft Ray veel ervaring op mogen doen. Zo heeft hij het genoegen gehad om samen te mogen werken met Lee Towers, Arne Jansen, Anneke Gronloh en vele andere.Zijn nieuwe single is een oud nummer van Ben Cramer wat in 1972 is uitgekomen. Ray vond het een geweldig nummer en wou het nummer graag in een nieuw jasje steken. De zomerse klanken en de opbouwende disco beat maken het nummer af.
 • Bert Zwier viert 10 jarig jubileum met groot meezingfeest in Groningen
  Bert Zwier, beter bekend als de 'Zingende Visboer', zit 10 jaar als zanger in het vak. Hij organiseert daarom op 21 oktober het 'Meezingfeest Groningen' in MartiniPlaza. Een groots opgezet jubileumconcert met albumpresentatie en optredens van vele bekende artiesten. Zo zijn er optredens van Jannes, Rene Karst, Lucas en Gea, Dennie Christian, Lytse Hille, Imca Marina, Django Wagner, Willem Barth, Emile Hartkamp, Sieneke, Ancora, Burdy, Marco de Hollander, Aukje Fijn, John de Bever, Hessel Wijkstra, Erik van Klinken en Evert Baptist!
 • Antonio wil graag leren dansen.......
  Antonio wil zo graag leren dansen, maar het wil maar niet lukken, tenminste daar zingt hij over in zijn nieuwe single 'Jij bent alles wat ik wil'.Antonio leert dansen van zijn Tante Marie en gaat daaromop zoek naar de juiste dans partner. Het nummer is geschreven door Trea Dobbs die ook zijn allereerste single “Dit is de laatste nacht” voor Antonio heeft geschreven. 'Jij bent alles wat ik wil'wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters).Tevens wordt er hard gewerkt aan een album later dit jaar van Antonio.
 • Enrico Moes zet met ‘Ik denk na’ nieuwe stap in z’n zangcarrière
  Enrico Moes heeft een platencontract getekend met Ronald Visch van platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw uit Amersfoort. De 21 jarige zanger uit Apeldoorn zingt inmiddels bijna vier jaar en heeft ook al drie singles uitgebracht. Twee ervan zijn opgenomen bij Martin Sterken en één bij Gerto Heupink. Met het platencontract op zak hoopt Enrico een volgende stap te zetten in z’n jonge zangcarrière.Op 7 augustus verschijnt z’n nieuwe single ‘Ik denk na’. Het is een cover van de zomerhit Summerlove van David Tavare.
 • Toppers van Oranje op zondag 30 juli te gast in het Groningse Kropswolde
  Zondag 30 juli is Toppers van Oranje te gast op de Rietzoom in het Groningse Kropswolde, samen met 40 Nederlandstalige Top Artiesten, waaronder Monique Smit, Frank van Etten, Henk Wijngaard, Stad en Land, Leo Nardell, Henk Damen, Lucas & Gea, Bert Zwier, Frank Verkooyen, Colinda & Daisy, Rudy de Wit, Chris de Roo, Tina Trucker en Danny Terp, genieten van 4 uur non-stop live muziek. De aanvang is vanaf 14.00uur en tickets zijn voordelig online bestellen via www.toppersvanoranje.tv
 • Derde single van Mike Noye een feit
  In 1979 bestormden de Bellamy Brothers met 'If I Said You Had A Beautiful Body’ wereldwijd de hitlijsten. Reden voor Mike Noye om deze klassieker in een Nederlandstalig jasje te steken. Mike schreef samen met producer Mario Veltman de Nederlandse tekst van zijn nieuwe single 'Als ik jou beloof'. Volgens z'n plugger Casper Janssen is het eenvrolijke en uiterst radio vriendelijke productie, met een zomerse en dansbare inslag.Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit.